Wanneer gaan jullie weer open?
We gaan hopelijk weer open op woensdag 10 februari. De komende tentoonstelling Mirror | Mirror. Reflect Yourself! is vanaf die datum te zien.

Wat hebben jullie gedaan om een bezoek veilig te maken?
We hebben Kunsthal KAdE opnieuw ingericht. We hebben de kassa (incl. spatscherm) in het entreegebied verplaatst en de garderobe en museumshop verhuisd naar een andere plek in de kunsthal. We hebben een online ticketsysteem ontwikkeld en werken met tijdsloten om bezoek te spreiden. Alle betaling geschiedt elektronisch, via internet of contactloos bij de kassa. We vragen alle bezoekers in de tentoonstellingszalen 1,5 meter afstand van elkaar in acht te nemen. Geef elkaar de ruimte. In de kunsthal is het dragen van een mondkapje verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar.

Ik ben op zoek naar praktische informatie (adres, route, entreeprijzen)?
Links in de menubalk vind je de optie ‘Plan je bezoek’, daar vind je praktische informatie, of klik hier.

Ik wil online een ticket kopen, waar kan dat? 
Online tickets zijn nog niet te koop voor de komende tentoonstelling (vanaf 10 februari). Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en hoor als eerste wanneer de ticketverkoop van start gaat. Dat wordt waarschijnlijk ergens begin januari. Je kunt betalen met IDEAL en creditcard. LET OP: als je na aankoop geen bevestigingsmail hebt ontvangen check dan ook je ongewenste e-mail.

Hoe werken de tijdsloten?
We verkopen tickets op gezette tijden. Wij vragen zoveel mogelijk het hele tijdsblok (een halfuur) te gebruiken om binnen te komen, zodat niet iedereen tegelijkertijd aan het begin komt. Het tijdsblok wordt wel strikt gehanteerd. Als het gekozen tijdsblok is verlopen kun je de tentoonstelling niet meer betreden. Eenmaal in de tentoonstelling, kun je zo lang blijven als je wilt.

Ik heb een online ticket gekocht, maar wil die annuleren of verplaatsen naar een andere dag of tijd, kan dat? 
Restitutie is over het algemeen helaas niet mogelijk. Eenmaal gekochte tickets kunnen niet worden teruggenomen of geruild voor een andere dag of tijdsblok. 

Ik heb een vraag over (geboekte) rondleidingen, groepsbezoeken of evenementen. 
Mail naar: educatie@kunsthalkade.nl en boekingen@kunsthalkade.nl

Zijn het Filmkabinet en de KAdEStudio te bezoeken?
Het Filmkabinet en de KAdEStudio zijn weer te bezoeken vanaf 10 februari, in de komende tentoonstelling Mirror | Mirror. Reflect Yourself!.

Is het KAdECafé open?
Het KAdECafé is op dit moment alleen geopend voor afhaal.  

Ik heb nog steeds een vraag, hoe kan ik jullie het beste bereiken? 
Via social media en/of door te mailen naar info@kunsthalkade.nl