Wanneer gaan jullie weer open?
De tentoonstelling Tell Me Your Story is geëindigd. Kunsthal KAdE is op het moment gesloten vanwege de ombouwperiode. Op zaterdag 26 september opent This Is America | Art USA Today voor publiek. 

Wat hebben jullie gedaan om een bezoek vanaf 1 juni veilig te maken?
We hebben Kunsthal KAdE opnieuw ingericht. Er is een eenrichtingsroute opgezet. We hebben de kassa (incl. spatscherm) in het entreegebied verplaatst en de garderobe en museumshop verhuisd naar een andere plek in de kunsthal. We hebben een online ticketsysteem ontwikkeld en werken met tijdsloten om bezoek te spreiden. Alle betaling geschiedt elektronisch, via internet of contactloos bij de kassa. We vragen alle bezoekers in de tentoonstellingszalen 1,5 meter afstand van elkaar in acht te nemen. Geef elkaar de ruimte.

Ik ben op zoek naar praktische informatie (adres, route, entreeprijzen)?
Links in de menubalk vind je de optie ‘Plan je bezoek’, daar vind je praktische informatie, of klik hier.

Ik wil online een ticket kopen, waar kan dat? 
Links in de menubalk vind je de optie ‘Bestel tickets’ of klik hier. Je kunt betalen met IDEAL en creditcard. LET OP: als je na aankoop geen bevestigingsmail hebt ontvangen check dan ook je ongewenste e-mail.

Hoe werken de tijdsloten?
We verkopen tickets op gezette tijden. Wij vragen zoveel mogelijk het hele tijdsblok (een halfuur) te gebruiken om binnen te komen, zodat niet iedereen tegelijkertijd aan het begin komt. Het tijdsblok wordt wel strikt gehanteerd. Als het gekozen tijdsblok is verlopen kun je de tentoonstelling niet meer betreden. Eenmaal in de tentoonstelling, kun je zo lang blijven als je wilt.

Ik heb een online ticket gekocht, maar wil die annuleren of verplaatsen naar een andere dag of tijd, kan dat? 
Restitutie is helaas niet mogelijk. Eenmaal gekochte tickets kunnen niet worden teruggenomen of geruild voor een andere dag of tijdsblok. 

Ik heb een vraag over (geboekte) rondleidingen, groepsbezoeken of evenementen. 
Groepsbezoek voor kinderen tot 18 jaar (bijvoorbeeld met de klas of BSO) is weer mogelijk. Vanwege het museumprotocol is er tot nader order geen groepsbezoek door volwassenen mogelijk. Voor vragen: boekingen@kunsthalkade.nl

Zijn het Filmkabinet en de KAdEStudio te bezoeken?
Het Filmkabinet en de KAdEStudio zijn vanaf 26 september (wanneer de nieuwe tentoonstelling opent) weer geopend.

Wanneer gaat het KAdECafé weer open?
Het KAdECafé is open met maximaal 30 personen op reservering (exclusief personeel). Bezoekers van Kunsthal KAdE hebben al voor de kunsthal gereserveerd dus hoeven niet apart voor het café te reserveren. Zij kunnen plaatsnemen als er plek is. Het terras van het KAdECafé is open zonder limiet maar personen moeten op 1,5 meter afstand van elkaar zitten.

Ik heb nog steeds een vraag, hoe kan ik jullie het beste bereiken? 
Via social media en/of door te mailen naar info@kunsthalkade.nl

In onderstaand instructiefilmpje laten we zien hoe Kunsthal KAdE is heringericht voor een veilig en prettig bezoek. Het filmpje is opgenomen tijdens de tentoonstelling Tell Me Your Story. Deze tentoonstelling is inmiddels afgelopen. Kunsthal KAdE is momenteel gesloten vanwege de ombouwperiode. We hopen je vanaf 26 september weer te zien in Kunsthal KAdE!