Wanneer gaan jullie weer open?
We zijn sinds zaterdag 5 juni weer open! We hopen je snel te zien bij de tentoonstellingen van Natasja Kensmil en Sadik Kwaish Alfraji. 

Wat hebben jullie gedaan om een bezoek veilig te maken?
We hebben Kunsthal KAdE opnieuw ingericht. We hebben de kassa (incl. spatscherm) in het entreegebied verplaatst en de garderobe en museumshop verhuisd naar een andere plek in de kunsthal. We hebben een online ticketsysteem ontwikkeld en werken met tijdsloten om bezoek te spreiden. Alle betaling geschiedt elektronisch, via internet of contactloos bij de kassa. We vragen alle bezoekers in de tentoonstellingszalen 1,5 meter afstand van elkaar in acht te nemen. Geef elkaar de ruimte. 

Ik ben op zoek naar praktische informatie (adres, route, entreeprijzen)?
Links in de menubalk vind je de optie ‘Plan je bezoek’, daar vind je praktische informatie, of klik hier.

Ik wil online een ticket kopen, waar kan dat? 
Links in de menubalk vind je de optie 'bestel tickets'. Je kunt betalen met IDEAL en creditcard. LET OP: als je na aankoop geen bevestigingsmail hebt ontvangen check dan ook je ongewenste e-mail.

Is het nodig om de e-ticket(s) te printen?
Het is niet nodig om je e-ticket(s) te printen. Het scannen van het ticket kan zowel vanaf een mobiele telefoon als vanaf het geprinte ticket.

Hoe werken de tijdsloten?
We verkopen tickets op gezette tijden. Wij vragen zoveel mogelijk het hele tijdsblok (een halfuur) te gebruiken om binnen te komen, zodat niet iedereen tegelijkertijd aan het begin komt. Het tijdsblok wordt wel strikt gehanteerd. Als het gekozen tijdsblok is verlopen kun je de tentoonstelling niet meer betreden. Eenmaal in de tentoonstelling, kun je zo lang blijven als je wilt.

Wat is de maximale groepsgrootte voor een bezoek aan de kunsthal?
Groepen van maximaal zes bezoekers zijn toegestaan. Wil je met meer komen? Neem dan even een paar dagen van te voren contact op via: info@kunsthalkade.nl. Dit geldt niet voor kinderen t/m 12 jaar en huishoudens.

Ik heb een online ticket gekocht, maar wil die annuleren of verplaatsen naar een andere dag of tijd, kan dat? 
Restitutie is over het algemeen helaas niet mogelijk. Eenmaal gekochte tickets kunnen niet worden teruggenomen of geruild voor een andere dag of tijdsblok. 

Ik heb een vraag over (geboekte) rondleidingen, groepsbezoeken of evenementen. 
Mail naar: educatie@kunsthalkade.nl en boekingen@kunsthalkade.nl

Zijn het Filmkabinet en de KAdEStudio te bezoeken?
Het Filmkabinet en de KAdEStudio zijn weer te bezoeken in de tentoonstelling Mirror | Mirror. Reflect Yourself!.

Is het KAdECafé open?
Het KAdECafé (binnen en terras) is weer geopend en eten bestellen en afhalen kan ook. Bekijk de menukaart en openingstijden

Ik heb nog steeds een vraag, hoe kan ik jullie het beste bereiken? 
Via social media en/of door te mailen naar info@kunsthalkade.nl