Een pluche konijn, verwerkt in een schilderij, een installatie van elektrabuizen, 3D-geprinte sculpturen, een wanddecoratie van bonte kostuums en nog veel meer actuele kunstwerken worden lijst aan lijst geëxposeerd in de tentoonstelling 'Salon ’18 / Amersfoort – Utrecht'.

De tentoonstelling is van 13 oktober t/m 6 januari te zien in het Rietveldpaviljoen Zonnehof in Amersfoort. Het curatorenteam van Kunsthal KAdE, Museum Flehite en gastcurator Carolien de Boer van gemeente Utrecht selecteerde een grote diversiteit aan kunstenaars. Van jong talent tot gevestigde orde, beeldhouwers, keramisten, schilders, fotografen en videokunstenaars. De tentoonstelling geeft met deze verrassende verzameling een beeld van wat er momenteel speelt op het gebied van autonome kunst in Utrecht en Amersfoort en omgeving.

Voor meer informatie: Museum Flehite

* In de collage zijn, v.l.n.r. de volgende  (uitsneden van) kunstwerken te zien: Norbi  Kovács - Analogue#1, video still, 2018 / Jan Ros - Black Car, olie op hout, 2013 / Tamar Clasquin - Looking for destination06 & Looking for destination07, acryl op doek, 2017 / Anne Forest - Hemming, acryl, grind, zand en structuurpasta op paneel, 2016 / Corine Zomer - Waswiel Transfometer, installatie van paraffinewas, staal, hout e.d., 2018/ Jop Vissers Vorstenbosch - Systeem Plafond Zonsondergang Betonplex, tl-lichtbak, plexiglas, lak en alkyd, 2017.