Openingstijden

Kunsthal KAdE

Dinsdag t/m zondag van 11-17 uur
Behalve tijdens op- en afbouw van tentoonstellingen.

KAdEStudio

Dinsdag t/m zondag van 11-17 uur
Behalve tijdens op- en afbouw van tentoonstellingen.

KAdEShop

dinsdag t/m zondag van 11-17 uur

KAdECafé

maandag t/m zaterdag 9.30-17 uur
zondag 10.00-17 uur

Openingstijden tijdens feestdagen

Kunsthal KAdE is gesloten op Koningsdag, Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag. Op 5, 24 en 31 december gaat Kunsthal KAdE een uur eerder dicht.

Op Eerste en Tweede Paasdag, Hemelvaartsdag, Eerste en Tweede Pinksterdag en Tweede Kerstdag zijn wij geopend van 11 -17 uur.

Entreeprijzen 

prijs
Regulier € 12,50
Studenten / CJP € 6,-
Tot 18 jaar** gratis
Museumkaart* gratis
Bibliotheekpashouders Eemland € 6,-
ICOM / AICA / pers  gratis
Groepen vanaf 15 personen (p.p.)*** € 11,-
* de Museumkaart is te koop aan de kassa van Kunsthal KAdE
** op vertoon van geldige legitimatie
*** groepen zijn van harte welkom, vriendelijk verzoek vooraf even te melden bij: boekingen@kunsthalkade.nl

Rondleidingen

Wij geven rondleidingen op aanvraag. Een rondleiding kan tot uiterlijk twee weken van tevoren worden aangevraagd. De kosten voor een rondleiding €70,- per groep van maximaal 20 personen. Deze kosten zijn exclusief de entreeprijs p.p. van de kunsthal. Voor aanvragen en verdere informatie: neem contact op met boekingen@kunsthalkade.nl.

Adres en routeadvies

Het bezoekadres van Kunsthal KAdE is Eemplein 77 (wijk Eemkwartier) in Amersfoort. Plan uw route met Google MapsEr kan onder het Eemhuis geparkeerd worden in parkeergarage Eemplein. Komt u met de trein? Neem de uitgang naar het Piet Mondriaanplein en sla rechtsaf naar de Piet Mondriaanlaan. Vervolg de weg ongeveer 700 meter tot aan de rotonde en steek over naar het Eemplein. U vindt Kunsthal KAdE op het Eemplein aan uw rechterhand. Het is ook mogelijk vanaf het station met de bus te komen via lijn 1, 2, 4, 7 en 76. 

Toegankelijkheid

Het Eemhuis en Kunsthal KAdE zijn rolstoelvriendelijk. In het gebouw bevindt zich een lift waarmee u alle verdiepingen kunt bereiken. Het is ook mogelijk een rolstoel te reserveren. U kunt hiervoor bellen met 033 422 50 30.

Voor wie slecht ter been is hebben wij speciale museumstoelen beschikbaar. Deze staan opgesteld aan het begin van de tentoonstelling en kunt u gebruiken tijdens uw bezoek. stockholmii-black-960px.jpg

Goed om te weten

Fotografie en Selfie-sticks

Het is toegestaan om te fotograferen (zonder flits) in de kunsthal. Het maken van een selfie (zonder flits) is ook toegestaan, leuk als je ons noemt op social media. In verband met de risico's op beschadiging van kunstwerken en het verwonden van bezoekers is het maken van foto's/ selfies met een zogenaamde selfie-stick niet toegestaan.

Het team van Kunsthal KAdE heet u van harte welkom in de kunsthal. Wij verzoeken u onze huisregels in acht te nemen. Bekijk hier de algemene voorwaarden