Openingstijden Openingstijden van Kunsthal KAdE:

Openingstijden Openingstijden van Kunsthal KAdE:

Openingstijden Openingstijden van Kunsthal KAdE:

Openingstijden Openingstijden van Kunsthal KAdE:

Openingstijden

Kunsthal KAdE

dinsdag t/m zondag van 10-17 uur
Behalve tijdens op- en afbouw van tentoonstellingen.

KAdECafé

maandag t/m zondag van 9.30-17 uur  
Meer over het KAdECafé

KAdEStudio

dinsdag t/m zondag van 10-17 uur
Behalve tijdens op- en afbouw van tentoonstellingen.

KAdEShop

dinsdag t/m zondag van 10-17 uur

Openingstijden tijdens feestdagen

Kunsthal KAdE is gesloten op Koningsdag, Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag. Op 5, 24 en 31 december gaat Kunsthal KAdE een uur eerder dicht.

Op Eerste en Tweede Paasdag, Hemelvaartsdag, Eerste en Tweede Pinksterdag en Tweede Kerstdag zijn wij geopend van 10 -17 uur.

Entreeprijzen 

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus werken wij bij voorkeur met online ticketing. Tickets voor de tentoonstellingen van Natasja Kensmil en Sadik Kwaish Alfraji kun je bestellen via de bestelknop links in de menubalk. 

prijs
Museumkaart*  gratis
Regulier € 12,50
Studenten / CJP  € 6,-
Tot 18 jaar** gratis
Bibliotheekpashouders Eemland € 6,-
ICOM / AICA / pers  gratis
KAdE Vriend gratis
* de Museumkaart is te koop aan de kassa van Kunsthal KAdE
** op vertoon van geldige legitimatie

Koop tickets online

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus werken wij bij voorkeur met online ticketing. Tickets voor de tentoonstellingen van Natasja Kensmil en Sadik Kwaish Alfraji zijn nu beschikbaar. Reserveer een tijdslot.

Rondleidingen

Voor vragen neem contact op met boekingen@kunsthalkade.nl.

Adres en routeadvies

Het bezoekadres van Kunsthal KAdE is Eemplein 77 (wijk Eemkwartier) in Amersfoort. Plan je route met Google MapsEr kan onder het Eemhuis geparkeerd worden in parkeergarage Eemplein. 

We Are Public

Kunsthal KAdE is partner van We Are Public. We Are Public-leden kunnen op specifieke data met hun pas tentoonstellingen en activiteiten in de kunsthal bezoeken. Bekijk hiervoor het programma-aanbod van We Are Public.

Toegankelijkheid

Het Eemhuis en Kunsthal KAdE zijn rolstoelvriendelijk. In het gebouw bevindt zich een lift waarmee je alle verdiepingen kunt bereiken. Het is ook mogelijk een rolstoel te reserveren. Je kunt hiervoor bellen met 033 422 50 30.

Voor wie slecht ter been is hebben wij speciale museumstoelen beschikbaar. Deze staan opgesteld aan het begin van de tentoonstelling en kun je gebruiken tijdens je bezoek. stockholmii-black-960px.jpg

Huisregels

Fotografie 

Het is toegestaan om te fotograferen (zonder flits) in de kunsthal. Het maken van een selfie (zonder flits) is ook toegestaan, leuk als je ons noemt op social media. In verband met de risico's op beschadiging van kunstwerken en het verwonden van bezoekers is het maken van foto's/ selfies met een zogenaamde selfie-stick niet toegestaan. 

Het team van Kunsthal KAdE heet je van harte welkom in de kunsthal. Wij verzoeken je onze huisregels in acht te nemen. Bekijk hier de algemene voorwaarden

Tijdelijke extra bezoekersvoorwaarden i.v.m. het coronavirus:

- Groepen van maximaal zes bezoekers zijn toegestaan. Dit geldt niet voor kinderen tot en met 12 jaar en personen die op hetzelfde adres wonen.
- Bezoekers gaan niet van huis bij gezondheidsklachten. Bezoekers zijn welkom als zij en hun huisgenoten tenminste 24 uur klachtenvrij zijn.
- Bezoekers zijn bij voorkeur vooraf in bezit van een online reservering met een geldig entreekaartje voor de dag en het tijdslot waarop geboekt is; zij arriveren binnen een halfuur na aanvang van het tijdslot om bezoek gespreid binnen te laten komen en wachtrijen te voorkomen. 
- Betalingen geschieden in principe met pin of contactloos (pin of mobiel).
- Bezoekers houden anderhalve meter afstand van elkaar.
- De hygiënemaatregelen worden altijd opgevolgd.