Openingstijden Openingstijden van Kunsthal KAdE:

Openingstijden Openingstijden van Kunsthal KAdE:

Openingstijden Openingstijden van Kunsthal KAdE:

Openingstijden Openingstijden van Kunsthal KAdE:

Openingstijden

Kunsthal KAdE

dinsdag t/m zondag van 10-17 uur
Behalve tijdens op- en afbouw van tentoonstellingen.
Koop tickets 

KAdECafé

dinsdag t/m zondag van 10-17 uur (alleen voor afhaal)
Meer over het KAdECafé

KAdEStudio

dinsdag t/m zondag van 10-17 uur
Behalve tijdens op- en afbouw van tentoonstellingen.

KAdEShop

dinsdag t/m zondag van 10-17 uur

Openingstijden tijdens feestdagen

Kunsthal KAdE is gesloten op Koningsdag, Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag. Op 5, 24 en 31 december gaat Kunsthal KAdE een uur eerder dicht.

Op Eerste en Tweede Paasdag, Hemelvaartsdag, Eerste en Tweede Pinksterdag en Tweede Kerstdag zijn wij geopend van 10 -17 uur.

Entreeprijzen 

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus werken wij voorlopig hoofdzakelijk met online ticketing. Klik hier of op 'Bestel tickets' in de menubalk voor meer informatie en om een ticket te kopen.

De tentoonstellingen in 2020 staan in het teken van Amerika. Voor de tentoonstelling This Is America | Art USA Today geldt een toeslag van €5,-. Entreeprijzen inclusief € 5,- toeslag:

prijs
Regulier € 17,50
Studenten / CJP € 11,-
Tot 18 jaar** gratis
Museumkaart* € 5,-
Bibliotheekpashouders Eemland € 11,-
ICOM / AICA / pers  gratis
KAdE Vriend gratis
Museumkaart herhaalbezoek This Is America***  gratis
Regulier herhaalbezoek This Is America*** € 12,50
* de Museumkaart is te koop aan de kassa van Kunsthal KAdE
** op vertoon van geldige legitimatie
*** op vertoon van toeslagbewijs (stickertje op Museumkaart of toeslagkaartje)

Koop tickets online

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus werken wij voorlopig hoofdzakelijk met online ticketing. Klik hier of op 'Bestel tickets' in de menubalk voor meer informatie en om een ticket te kopen.

Rondleidingen

Voor vragen neem contact op met boekingen@kunsthalkade.nl.

Adres en routeadvies

Het bezoekadres van Kunsthal KAdE is Eemplein 77 (wijk Eemkwartier) in Amersfoort. Plan je route met Google MapsEr kan onder het Eemhuis geparkeerd worden in parkeergarage Eemplein. 

We Are Public

Kunsthal KAdE is partner van We Are Public. We Are Public-leden kunnen op specifieke data met hun pas tentoonstellingen en activiteiten in de kunsthal bezoeken. Bekijk hiervoor het programma-aanbod van We Are Public.

Toegankelijkheid

Het Eemhuis en Kunsthal KAdE zijn rolstoelvriendelijk. In het gebouw bevindt zich een lift waarmee je alle verdiepingen kunt bereiken. Het is ook mogelijk een rolstoel te reserveren. Je kunt hiervoor bellen met 033 422 50 30.

Voor wie slecht ter been is hebben wij speciale museumstoelen beschikbaar. Deze staan opgesteld aan het begin van de tentoonstelling en kun je gebruiken tijdens je bezoek. stockholmii-black-960px.jpg

Huisregels

Fotografie 

Het is toegestaan om te fotograferen (zonder flits) in de kunsthal. Het maken van een selfie (zonder flits) is ook toegestaan, leuk als je ons noemt op social media. In verband met de risico's op beschadiging van kunstwerken en het verwonden van bezoekers is het maken van foto's/ selfies met een zogenaamde selfie-stick niet toegestaan. 

Het team van Kunsthal KAdE heet je van harte welkom in de kunsthal. Wij verzoeken je onze huisregels in acht te nemen. Bekijk hier de algemene voorwaarden

Tijdelijke extra bezoekersvoorwaarden i.v.m. het coronavirus:

- Bezoekers gaan niet van huis bij gezondheidsklachten. Bezoekers zijn welkom als zij en hun huisgenoten tenminste 24 uur klachtenvrij zijn.
- In de kunsthal is het dragen van een mondkapje verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar.
- Het is alleen toegestaan om met meer dan 1 persoon naar het museum te komen indien sprake is van een gezelschap (gezin, partners, huisgenoten).
- Bezoekers zijn vooraf in bezit van een geldige online reservering met een geldig entreekaartje voor de dag en het tijdslot waarop geboekt is; zij arriveren binnen een halfuur na aanvang van het tijdslot om bezoek gespreid binnen te laten komen en wachtrijen te voorkomen. 
- Bezoekers vermijden het openbaar vervoer waar dat kan en komen zo veel mogelijk met eigen vervoer.
- Betalingen geschieden uitsluitend met pin of contactloos (pin of mobiel).
- Bezoekers houden anderhalve meter afstand van elkaar.
- De hygiënemaatregelen worden altijd opgevolgd.