Openingstijden Openingstijden van Kunsthal KAdE:

Openingstijden Openingstijden van Kunsthal KAdE:

Openingstijden Openingstijden van Kunsthal KAdE:

Openingstijden Openingstijden van Kunsthal KAdE:

Openingstijden

Kunsthal KAdE

dinsdag t/m zondag van 10-17 uur
Behalve tijdens op- en afbouw van tentoonstellingen.

Openingstijden tijdens feestdagen

Kunsthal KAdE is gesloten op Koningsdag, eerste kerstdag en nieuwjaarsdag. Op 5, 24 en 31 december gaat Kunsthal KAdE een uur eerder dicht.

Op eerste en tweede paasdag, Hemelvaartsdag, eerste en tweede pinksterdag en tweede kerstdag zijn wij geopend van 10-17 uur.

Elleboogkerk

Kunsthal KAdE maakt geen gebruik van de Elleboogkerk bij de tentoonstelling van Folkert de Jong, wij zijn daarom niet op de hoogte van de openingstijden van de Elleboogkerk. 

KAdECafé

maandag t/m zondag van 9.30-17 uur  
Meer over het KAdECafé

KAdEShop

dinsdag t/m zondag van 10-17 uur

Entreeprijzen 

Voor de tentoonstelling Folkert de Jong gelden de reguliere ticketprijzen zoals in onderstaand schema. 

prijs
Museumkaart*  gratis
Regulier € 13,-
Studenten / CJP  € 6,-
Tot 18 jaar** gratis
Bibliotheekpashouders Eemland € 6,-
ICOM / AICA / pers  gratis
KAdE Vriend gratis
* de Museumkaart is te koop aan de kassa van Kunsthal KAdE
** op vertoon van geldige legitimatie

Rondleidingen

Voor vragen neem contact op met boekingen@kunsthalkade.nl.

Adres en routeadvies

Het bezoekadres van Kunsthal KAdE is Eemplein 77 (wijk Eemkwartier) in Amersfoort. Plan je route met Google MapsEr kan onder het Eemhuis geparkeerd worden in parkeergarage Eemplein. 

We Are Public

Kunsthal KAdE is partner van We Are Public. We Are Public-leden kunnen op specifieke data met hun pas tentoonstellingen en activiteiten in de kunsthal bezoeken. Bekijk hiervoor het programma-aanbod van We Are Public.

Toegankelijkheid

Het Eemhuis en Kunsthal KAdE zijn rolstoelvriendelijk. In het gebouw bevindt zich een lift waarmee je alle verdiepingen kunt bereiken. Het is ook mogelijk een rolstoel te reserveren. Je kunt hiervoor bellen met 033 422 50 30.

Voor wie slecht ter been is hebben wij speciale museumstoelen beschikbaar. Deze staan opgesteld aan het begin van de tentoonstelling en kun je gebruiken tijdens je bezoek.

Tijdens de tentoonstelling van Folkert de Jong is een klein deel van Kunsthal KAdE niet rolstoeltoegankelijk, het grootste gedeelte is wel rolstoelvriendelijk. stockholmii-black-960px.jpg

Huisregels

Fotografie 

Het is toegestaan om te fotograferen (zonder flits) in de kunsthal. Het maken van een selfie (zonder flits) is ook toegestaan, leuk als je ons noemt op social media. In verband met de risico's op beschadiging van kunstwerken en het verwonden van bezoekers is het maken van foto's/ selfies met een zogenaamde selfie-stick niet toegestaan. 

Het team van Kunsthal KAdE heet je van harte welkom in de kunsthal. Wij verzoeken je onze huisregels in acht te nemen. Bekijk hier de algemene voorwaarden