• A Balancing Act
  • 2018-09-15T00:00:00+02:00
  • 2019-01-06T23:59:59+01:00
  • A Balancing Act laat verschillende (inter)nationale kunstenaars zien die in objecten, sculpturen, schilderingen, performances, tekeningen, film, animatie en video het vinden van equilibrium onderzoeken.

Het vinden van balans en harmonie speelt een belangrijke rol in ieders leven. Met het bouwen van torens van blokken begint bij de meesten al de levenslange zoektocht. Het gaat van het gevoel voor totale harmonie tot op het randje van de afgrond balanceren. Elke tegenstelling - orde versus chaos, natuur tegen cultuur, inspanning versus ontspanning, vet versus mager, - heeft uiteindelijk zijn, al dan niet natuurlijke balans. Maar wanneer slaat de weegschaal weer door?

‘A Balancing Act’  laat verschillende (inter)nationale kunstenaars zien die in objecten, sculpturen, schilderingen, performances, tekeningen, film, animatie  en video het vinden van equilibrium onderzoeken. 

In de grote zaal krijgt de bezoeker de kans te balanceren in een speciaal door ontwerpersgroep HeyHeydeHaas gemaakte installatie. In de KAdEstudio kan men verder met evenwicht experimenteren.