We werken met tijdsloten. Zorg ervoor dat je binnen een halfuur na aanvang van je gekozen tijdslot in Kunsthal KAdE bent. Gebruik het hele halfuur om binnen te komen, zodat we toegang zoveel mogelijk kunnen spreiden in verband met de 1,5 meter-maatregelen in de kunsthal. Eenmaal in de tentoonstelling mag je zo lang blijven als je wilt.  Ga niet van huis met gezondheidsklachten.

Je kunt je ticket printen of op smartphone of tablet laten scannen bij de infobalie van de kunsthal. Het ticket is alleen geldig op de gekozen datum en tijd en kan niet worden geruild voor een andere datum of tijd. 

KOOP TICKETS*

Toeslagen, herhaalbezoek en kortingen

Voor de huidige tentoonstelling Tell Me Your Story geldt een toeslag van €5,- bovenop de standaard entreeprijzen. Bezoek je deze tentoonstelling een tweede keer, dan kun je een kaartje 'herhaalbezoek' aanschaffen. Je moet dan bij binnenkomst de sticker op je Museumkaart laten zien of het eerder gekregen toeslagbewijs. LET OP: In het algemeen bij e-tickets met korting (tot 18 jaar, studenten, Museumkaart, ICOM/AICA/Pers, Vriend KAdE) is het tonen van een bewijs aan de kassa verplicht. Bovendien wordt de Museumkaart ook altijd gescand aan de kassa.

Wees welkom in Kunsthal KAdE!

* Bij het kopen van een ticket ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de tijdelijke voorwaarden die gelden i.v.m. de richtlijnen van het RIVM.