Naar home

Wegens een interne renovatie is KAdE t/m 23 augustus gesloten. Wel kun je de nieuwe installatie van Hans Op de Beeck bezoeken In De Elleboog aan de Langegracht 36. Vanaf 24 augustus is de tentoonstelling Slaap! bij KAdE te zien.

Caspar van Wittel, Santa Maria della Salute bij de ingang van Canal Grande, 1719-22, gouache, 31 x 49 cm, Holkham Hall, The Earl of Leicester and the trustees),
(of Holkham Estate
Vertical text

Kinderrondleiding

28.04.2019

Kinderen kunnen mee met een van de ‘verboden voor ouders’ rondleidingen, een interactieve, ontdekkende rondleiding voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 10 jaar.

Bij elke tentoonstelling wordt er een nieuwe invulling gegeven aan de kinderrondleiding in aansluiting op het thema. Tijdens de kinderrondleidingen wordt het kinderboek Caspar met de Oogjes dat speciaal geschreven is voor de Van Wittel tentoonstelling gebruikt als middel om anders naar de kunstwerken te kijken. 

Er is plek voor maximaal 10 kinderen en de rondleiding kost €2,- per kind. Aanmelden kan door een  mail te sturen naar: boekingen@kunsthalkade.nl

activiteiten ingang van canal grande 1719 22 gouache 31 x 49 cm holkham hall norfolk

Nu:The Silent Reflection

27.01.2024 — 28.07.2024
KAdEStudio

Kom zelf experimenteren en maken in de KAdEStudio!

KAdEShop

Kunstboeken, magazines, ansichtkaarten, designartikelen, gadgets en sieraden.

Kadeshop
KAdECafé

Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart.

KadeCafe