Naar home
Vertical text

KAdEStudio

Kom zelf experimenteren en maken in de KAdEStudio!

De KAdEStudio is een vast onderdeel van de exposities van Kunsthal KAdE en biedt bezoekers van alle leeftijden de ruimte om te reflecteren, delen en maken in reactie op de tentoonstelling. 

De KAdEStudio is deze keer opgedeeld in twee ruimtes. Identiteit is een belangrijk thema dat veel terugkomt in de werken in de tentoonstelling Africa Supernova. Hoe kun je je eigen identiteit verbeelden en verbinden aan dat van anderen? In de KAdEStudio stellen we bezoekers de vraag: wat maakt jou tot de persoon die je vandaag de dag bent? Door met gekleurde draden woorden aan elkaar te verbinden waarmee je je kunt identificeren, leggen bezoekers gezamenlijk een netwerk aan dat alsmaar groeit. 

Met behulp van extensions, wol, draad en haar eigen haar maakt kunstenaar en activiste Laetitia Ky sculpturen die een licht schijnen op sociale rechtvaardigheid. Daarmee opent ze gesprekken en discussies over deze thema’s. Ze gebruikt haar eigen haar om onderwerpen uit te beelden en taboes te doorbreken. We vragen bezoekers welk taboe of onderwerp zij bespreekbaar willen maken. Met draad en wol kun je een eigen sculptuur maken, deze tussen de andere taboes in de studio plaatsen en zo deel uitmaken van het gesprek. 

Zien we jou binnenkort ook in de KAdEStudio?

Nu:Africa Supernova

24.09.2023 — 07.01.2024
10
Dec. 2023
Alle activiteiten
KAdEStudio

Kom zelf experimenteren en maken in de KAdEStudio!

KAdEShop

Kunstboeken, magazines, ansichtkaarten, designartikelen, gadgets en sieraden.

Kadeshop
KAdECafé

Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart.

KadeCafe