Naar home

Wegens een interne renovatie is KAdE t/m 23 augustus gesloten. Wel kun je de nieuwe installatie van Hans Op de Beeck bezoeken In De Elleboog aan de Langegracht 36. Vanaf 24 augustus is de tentoonstelling Slaap! bij KAdE te zien.

activiteiten 652cf849 a21d 4b32 9162 b60dd3bfb720
Vertical text

Graffitischildering Veduta

22.03.2019

Bij de Brouwerstunnel is door graffitikunstenaar Daniël van de Haterd een grote schildering gerealiseerd aansluitend bij de tentoonstelling MAESTRO VAN WITTEL en Stadsbeelden.

Het bestuur van de Stichting Vrienden van Caspar van Wittel nodigt U van harte uit voor de presentatie van de graffitischildering ‘Veduta naar Caspar van Wittel’ op vrijdag 22 maart om 15.00 uur bij de Brouwerstunnel in Amersfoort. De graffitischildering wordt door Fatma Koşer Kaya, wethouder van cultuur van de gemeente Amersfoort, aan de beelden van de stad toegevoegd.

Bij de Brouwerstunnel is door graffitikunstenaar Daniël van de Haterd een grote schildering gerealiseerd, uitgevoerd op de muur bij het voetgangers-/fietspad dat uitkomt op het Caspar van Wittelplantsoen. De schildering zal vijf jaar lang te zien zijn en wordt onderhouden door de gemeente Amersfoort. De GRAFFITISCHILDERING ‘VEDUTA NAAR CASPAR VAN WITTEL’ sluit aan bij de exposities MAESTRO VAN WITTEL en STADSBEELDEN in de Amersfoortse musea Kunsthal KAdE en Museum Flehite. Zie voor meer informatie www.kunsthalkade.nl

Deze graffitischildering is een van de activiteiten uit het Stadsprogramma van de Stichting Vrienden van Caspar van Wittel.
Zie voor meer informatie www.vanvitelli.nl

Met dank aan de gemeente Amersfoort

activiteiten 652cf849 a21d 4b32 9162 b60dd3bfb720

Nu:The Silent Reflection

27.01.2024 — 28.07.2024
KAdEStudio

Kom zelf experimenteren en maken in de KAdEStudio!

KAdEShop

Kunstboeken, magazines, ansichtkaarten, designartikelen, gadgets en sieraden.

Kadeshop
KAdECafé

Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart.

KadeCafe