Naar home

Wegens een interne renovatie is KAdE t/m 23 augustus gesloten. Wel kun je de nieuwe installatie van Hans Op de Beeck bezoeken In De Elleboog aan de Langegracht 36. Vanaf 24 augustus is de tentoonstelling Slaap! bij KAdE te zien.

activiteiten 15 henk stallinga lumen balance
Vertical text

Familierondleiding

28.10.2018

Tijdens A Balancing Act organiseert Kunsthal KAdE elke zondag van 13 - 14 uur een rondleiding. Dit keer een familierondleiding vanwege de herfstvakantie.

Bij elke tentoonstelling organiseren we rondleidingen. Vanwege de herfstvakantie is de rondleiding speciaal geschikt gemaakt voor families. Dat betekent dat de rondleiding meer interactief is en de inhoud geschikt is voor zowel de oudste als de jongste deelnemers. De rondleider gaat verder in op het verhaal achter de tentoonstelling, de kunstwerken en de deelnemende kunstenaars.

De familierondleiding begint om 13.00 uur en duurt tot 14.00 uur en is gratis op vertoon van een geldig entreebewijs KAdE. Kinderen t/m 18 jaar mogen altijd gratis naar binnen bij KAdE. Reserveren hoeft niet, maar meld je op tijd bij de balie, want er kunnen maximaal 15 personen per rondleiding mee.

Nu:The Silent Reflection

27.01.2024 — 21.07.2024
24
Aug. 2024
Alle activiteiten
KAdEStudio

Kom zelf experimenteren en maken in de KAdEStudio!

KAdEShop

Kunstboeken, magazines, ansichtkaarten, designartikelen, gadgets en sieraden.

Kadeshop
KAdECafé

Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart.

KadeCafe