Naar home

Wegens een interne renovatie is KAdE t/m 23 augustus gesloten. Wel kun je de nieuwe installatie van Hans Op de Beeck bezoeken In De Elleboog aan de Langegracht 36. Vanaf 24 augustus is de tentoonstelling Slaap! bij KAdE te zien.

activiteiten buhlebezwe siwani batsho bancama uitsnede
Vertical text

Lezing Margriet van der Waal

11.03.2018

Bijzonder hoogleraar Zuid-Afrikaanse letterkunde, cultuur en geschiedenis Margriet van der Waal vertelt over de culturele uitwisseling tussen Nederland en Zuid-Afrika

Tussen Nederland en Zuid-Afrika worden al eeuwen lang cultuur en goederen uitgewisseld. Margriet van der Waal, bijzonder hoogleraar Zuid-Afrikaanse letterkunde, cultuur en geschiedenis, neemt het publiek mee in deze culturele uitwisseling en licht de relatie tussen beide landen toe.

In het kader van Tell Freedom organiseert Kunsthal KAdE een reeks lezingen door specialisten op gebied van Zuid-Afrikaanse kunst en aan de tentoonstelling gerelateerde onderwerpen. Deze lezing is de tweede lezing in een reeks van vier. 

Deze lezing is gratis voor bezoekers van Kunsthal KAdE. Vooraf aanmelden wordt op prijs gesteld. Stuur een mail naar boekingen@kunsthalkade.nl

Nu:The Silent Reflection

27.01.2024 — 21.07.2024
24
Aug. 2024
Alle activiteiten
KAdEStudio

Kom zelf experimenteren en maken in de KAdEStudio!

KAdEShop

Kunstboeken, magazines, ansichtkaarten, designartikelen, gadgets en sieraden.

Kadeshop
KAdECafé

Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart.

KadeCafe