Naar home

Wegens een interne renovatie is KAdE t/m 23 augustus gesloten. Wel kun je de nieuwe installatie van Hans Op de Beeck bezoeken In De Elleboog aan de Langegracht 36. Vanaf 24 augustus is de tentoonstelling Slaap! bij KAdE te zien.

activiteiten caspar met de oogjes
Vertical text

Voorleesfestival

27.01.2019

Tijdens het Voorleesfestival is er van alles te doen in het Eemhuis. Bij KAdE kan je meedoen met kinderrondleidingen, een inloopworkshop, of kom luisteren naar de verhalen uit het kinderboekje: Caspar met de Oogjes!

Zondag 27 januari van 13.00 tot 17.00 uur vieren we voor de tweede keer de Nationale Voorleesdagen met een Voorleesfestival in het Eemhuis. Een middag vol leuke activiteiten voor peuters en kleuters. Kunsthal KAdE doet ook mee met het Voorleesfestival! Speciaal voor de tentoonstelling MAESTRO VAN WITTEL is het kinderboekje: Caspar met de Oogjes geschreven. Van 13.00 tot 16.00 kun je je eigen brilletje maken om nog beter naar kunst te leren kijken, in de workshop ‘Maak je eigen Oogjes’! We zijn te vinden op de 4e verdieping van het Eemhuis in lokaal 2. 

In de Eemzaal achter Kunsthal KAdE lezen we op de volgende momenten voor uit het kinderboek Caspar met de Oogjes: 13.15 – 14.15 – 15.15 uur. En wil je meedoen met een kinderrondleiding dan kan dat ook om 13.30 of om 14.30 uur in Kunsthal KAdE! Leuk voor kinderen vanaf 4 jaar!

Voor meer informatie en tickets kopen voor het festival: https://www.bibliotheekeemland.nl/collectie-en-activiteiten/agenda/voorleesfestival-een-huis-voor-harry.html
Voor de entree tot Kunsthal KAdE rekenen we naast de kosten voor het festival nog wel de entreeprijs voor ouders die mee willen met de kinderrondleiding. De workshop en het voorlezen zijn gratis. 

activiteiten caspar met de oogjes

Nu:The Silent Reflection

27.01.2024 — 28.07.2024
KAdEStudio

Kom zelf experimenteren en maken in de KAdEStudio!

KAdEShop

Kunstboeken, magazines, ansichtkaarten, designartikelen, gadgets en sieraden.

Kadeshop
KAdECafé

Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart.

KadeCafe