Naar home

Wegens een interne renovatie is KAdE t/m 23 augustus gesloten. Wel kun je de nieuwe installatie van Hans Op de Beeck bezoeken In De Elleboog aan de Langegracht 36. Vanaf 24 augustus is de tentoonstelling Slaap! bij KAdE te zien.

Renie Spoelstra, Black Beach (Iceland), 2018, courtesy Galerie Ron Mandos. Foto: Mike Bink
Vertical text

Yoga op zaal

25.11.2018

Ga tijdens de tentoonstelling A Balancing Act op zoek naar balans door mee te doen aan een Yin Yoga les in Kunsthal KAdE! Omringd door kunstwerken kun je je even helemaal ontspannen!

Weer in balans komen? Yin Yoga is een meditatieve vorm van yoga die het zenuwstelsel kalmeert. Je leert samen met yoga docente Ida Pankras je spieren te ontspannen en de aandacht te verleggen naar wat binnen in jou plaatsvindt. Daar in de stilte, de donkerte, de diepe oceaan kom je weer in aanraking met jouw zelf, los van alle gedachten, emoties en sensaties.

Voor de tentoonstelling A Balancing Act werkt Kunsthal KAdE samen met Yoga Studio Bindi. Op vertoon van een geldig enteebewijs van KAdE kan er deelgenomen worden aan de yogales (museumkaart gratis). 

Er is plek voor max 10 deelnemers. Van te voren graag aanmelden door te mailen naar boekingen@kunsthalkade.nl activiteiten dsc6067 2

Nu:The Silent Reflection

27.01.2024 — 21.07.2024
24
Aug. 2024
Alle activiteiten
KAdEStudio

Kom zelf experimenteren en maken in de KAdEStudio!

KAdEShop

Kunstboeken, magazines, ansichtkaarten, designartikelen, gadgets en sieraden.

Kadeshop
KAdECafé

Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart.

KadeCafe