Naar home

Wegens een interne renovatie is KAdE t/m 23 augustus gesloten. Wel kun je de nieuwe installatie van Hans Op de Beeck bezoeken In De Elleboog aan de Langegracht 36. Vanaf 24 augustus is de tentoonstelling Slaap! bij KAdE te zien.

nieuws dsc 0184 2
Vertical text

3FM Serious Request

3FM Serious Request is dit jaar in Amersfoort. Kunsthal KAdE komt samen met hen in actie! Doneer een mooi bedrag en steun het WNF!

nieuws dsc 0184 2

Dit jaar is 3FM Serious Request in Amersfoort. Zij komen in actie voor het Wereld Natuur Fonds en de ernstig bedreigde regenwouden van Zuid-Amerika. Kunsthal KAdE komt samen met hen in actie! Wij zamelen geld in en verloten onder de donateurs een pretpakket met catalogi, ansichtkaarten en vrijkaarten voor de tentoonstellingen van Natasja Kensmil & Sadik Kwaish Alfraji.

Vanaf vandaag kan via de Serious Request website gedoneerd worden.  Doneer een mooi bedrag, steun het WNF en maak kans op het pretpakket. Op 17 december verloten wij het Kunsthal KAdE pakket onder de donateurs. 

Kom jij ook in actie voor 3FM Serious Request? Samen met jou halen we zo veel mogelijk geld op voor het Wereld Natuur Fonds om de regenwouden van Zuid-Amerika te beschermen en te herstellen. 

Nu:The Silent Reflection

27.01.2024 — 21.07.2024
24
Aug. 2024
Alle activiteiten
KAdEStudio

Kom zelf experimenteren en maken in de KAdEStudio!

KAdEShop

Kunstboeken, magazines, ansichtkaarten, designartikelen, gadgets en sieraden.

Kadeshop
KAdECafé

Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart.

KadeCafe