Naar home

Wegens een interne renovatie is KAdE t/m 23 augustus gesloten. Wel kun je de nieuwe installatie van Hans Op de Beeck bezoeken In De Elleboog aan de Langegracht 36. Vanaf 24 augustus is de tentoonstelling Slaap! bij KAdE te zien.

nieuws 20230130 103
Vertical text

Blijf je slapen in Amersfoort? Dan krijg je korting bij Kunsthal KAdE

Er is in Amersfoort ontzettend veel te beleven, zoals een museumbezoek aan Kunsthal KAdE. Veel mensen blijven daarom een nachtje slapen. Doe je dat bij Long John’s Pub & Hotel, dan krijg je bij het inchecken 50% korting op je entreeticket bij Kunsthal KAdE.

Een museumbezoek aan Kunsthal KAdE is altijd leuk, maar er valt in Amersfoort zelf ook van alles te beleven. Omdat je aan één dag niet genoeg hebt, kiezen veel mensen ervoor om te blijven slapen. Zo heb je alle tijd om door de historische binnenstad te struinen, gezellig te shoppen, heerlijk uit eten te gaan en natuurlijk het culturele aanbod te ontdekken.  

Blijf je slapen bij Long John’s Pub & Hotel, aan de voet van Onze Lieve Vrouwetoren? Dan ontvang je bij het inchecken een kortingskaart. Hiermee krijg je korting op de leukste activiteiten in Amersfoort. Waaronder 50% korting bij Kunsthal KAdE. Je korting verzilveren doe je via een code. Deze krijg je wanneer je incheckt bij Long John’s. Kopieer de code en vul hem in wanneer je tickets bestelt op onze website. De korting wordt vervolgens toegepast tijdens het afrekenen. Ben je benieuwd naar het volledige aanbod in Amersfoort? Bekijk hier
alle leuke activiteiten.   

Nu:The Silent Reflection

27.01.2024 — 28.07.2024
KAdEStudio

Kom zelf experimenteren en maken in de KAdEStudio!

KAdEShop

Kunstboeken, magazines, ansichtkaarten, designartikelen, gadgets en sieraden.

Kadeshop
KAdECafé

Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart.

KadeCafe