Naar home

Wegens een interne renovatie is KAdE t/m 23 augustus gesloten. Wel kun je de nieuwe installatie van Hans Op de Beeck bezoeken In De Elleboog aan de Langegracht 36. Vanaf 24 augustus is de tentoonstelling Slaap! bij KAdE te zien.

Foto: Henry Krul

Vertical text

Creatieve kinderbreinen gezocht

Ben jij tussen de 7 en 12 jaar oud? Niet bang om een mening te geven? En graag te vinden in een museum? Meld je dan aan voor ons kinderpanel!

De Amersfoortse musea Kunsthal KAdE, Museum Flehite en het Mondriaanhuis zijn op zoek naar creatieve kinderbreinen! Ben jij tussen de 7 en 12 jaar oud? Niet bang om een mening te geven? En graag te vinden in een museum? Meld je dan aan voor ons kinderpanel! 

Als deel van ons kinderpanel bezoek je (met je familie) als eerste onze nieuwe tentoonstellingen, denk je mee over educatieve activiteiten en onze maakruimte de KAdEStudio, kun je fotomodel zijn voor de social mediakanalen, ontmoet je leeftijdsgenoten en krijg je leuke museum goodies!

Wil jij de Amersfoortse musea nog leuker maken? Meld je uiterlijk 1 mei aan voor het kinderpanel en stuur een mail aan riske.vanderzee@amersfoort-in-c.nl

Nu:The Silent Reflection

27.01.2024 — 28.07.2024
KAdEStudio

Kom zelf experimenteren en maken in de KAdEStudio!

KAdEShop

Kunstboeken, magazines, ansichtkaarten, designartikelen, gadgets en sieraden.

Kadeshop
KAdECafé

Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart.

KadeCafe