Naar home

Wegens een interne renovatie is KAdE t/m 23 augustus gesloten. Wel kun je de nieuwe installatie van Hans Op de Beeck bezoeken In De Elleboog aan de Langegracht 36. Vanaf 24 augustus is de tentoonstelling Slaap! bij KAdE te zien.

Vertical text

Nieuwe familieroute SUPERKUNST

Bezoek je KAdE met je (klein)kinderen? Vraag naar de nieuwe familieroute bij de kassa en bekijk de tentoonstelling met andere ogen

Want wist je dat kunstwerken superkrachten hebben? Sommige geven je een gevoel, ze maken je bijvoorbeeld blij, of juist verdrietig. Soms maakt een kunstwerk je onrustig, een ander maakt je moedig. De ene vind je misschien heel erg knap gemaakt, de ander maar moeilijk.  

Door middel van kletsvragen, fantaseeropdrachten en spelletjes ontdek je samen met je familie de superkrachten van kunst. De familieroute ‘SUPERKUNST’ is (gratis) te leen voor families met kinderen van 6 t/m 12 jaar bij de kassa in Kunsthal KAdE.

Bij iedere tentoonstelling is er nieuwe superkunst te zien en zijn er nog meer superkrachten te ontdekken. Na afloop krijg je een superkunst verzamelkaart mee naar huis. Verzamel jij ze allemaal? 

Nu:The Silent Reflection

27.01.2024 — 28.07.2024
KAdEStudio

Kom zelf experimenteren en maken in de KAdEStudio!

KAdEShop

Kunstboeken, magazines, ansichtkaarten, designartikelen, gadgets en sieraden.

Kadeshop
KAdECafé

Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart.

KadeCafe