Naar home

Wegens een interne renovatie is KAdE t/m 23 augustus gesloten. Wel kun je de nieuwe installatie van Hans Op de Beeck bezoeken In De Elleboog aan de Langegracht 36. Vanaf 24 augustus is de tentoonstelling Slaap! bij KAdE te zien.

nieuws kadest 1
Vertical text

Kom deze voorjaarsvakantie naar Kunsthal KAdE

Kom je lang bij Kunsthal KAdE in de voorjaarsvakantie? Voor de tentoonstelling Ministry of Fear/Foam van Folkert de Jong hebben we weer leuke kinderactiviteiten georganiseerd.

In de voorjaarsvakantie organiseert Kunsthal KAdE in het kader van de tentoonstelling Ministry of Fear/Foam van Folkert de Jong de kinderrondleiding ‘Verboden voor ouders’. Je kunt komen filosoferen over de grote, mensachtige figuren van kunstenaar Folkert de Jong. Of meedoen aan een rondleiding met workshop die we organiseren met de Kunstbrouwerij.

Tijdens de tentoonstelling kun je ook aan de slag met je eigen kunstwerk in de KAdEStudio. Plaats jouw portret op de socials met #kadestudio zodat we het kunnen bewonderen.

Heb jij juist zin om deze vakantie helemaal niets te doen? Koop de special edition Folkert de Jong hoodie bij de KAdE Shop en ga heerlijk niksen terwijl je er toch fantastisch uitziet!

nieuws img 2561 2

Goed om te weten: sommige kinderen kunnen de tentoonstelling als spannend ervaren. Maar de meest gehoorde reactie is: “Wauw!”


nieuws kadest 1

Nu:The Silent Reflection

27.01.2024 — 21.07.2024
24
Aug. 2024
Alle activiteiten
KAdEStudio

Kom zelf experimenteren en maken in de KAdEStudio!

KAdEShop

Kunstboeken, magazines, ansichtkaarten, designartikelen, gadgets en sieraden.

Kadeshop
KAdECafé

Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart.

KadeCafe