Naar home
nieuws 25folk 1
Vertical text

Kom je in de meivakantie naar Kunsthal KAdE?

Voor de tentoonstelling 'Ministry of Fear/Foam' van Folkert de Jong hebben we weer leuke activiteiten georganiseerd deze meivakantie. Maar je kunt natuurlijk ook de tentoonstelling zelf bezoeken. Dit kan nog t/m 7 mei.

Op 30 april is het de laatste keer dat je voor de tentoonstelling van Folkert de Jong mee kunt met de kinderrondleiding ‘Verboden voor ouders’. En wil je met je vader, moeder, broertjes, zusjes of opa’s en oma’s meedoen aan de familierondleiding? Dan is 6 mei je laatste kans!

Ben je uitgekeken en bewonderd? Ga in de KAdEStudio met je eigen kunstwerk aan de slag. Plaats jouw portret op de socials met #kadestudio zodat we het kunnen bewonderen.

Heb jij juist zin om deze vakantie helemaal niets te doen? Koop de limited edition Folkert de Jong hoodie bij de KAdE Shop en ga heerlijk niksen terwijl je er toch fantastisch uitziet! Omdat de tentoonstelling ten einde loopt, koop je jouw hoodie nu voor maar €39,-.

Was je hier laatst, nam je de hoodie niet mee en heb je nu spijt? Voor €7,50 verzendkosten sturen we ‘m naar je op. Bestellen kan met vermelding van je maat via info@kunsthalkade.nl

                                                                           nieuws hoodie folkert de jong 2

nieuws 25folk 1

Nu:4 Rijkscollecties & Hans Op de Beeck

27.01.2024 — 05.05.2024
21
Apr. 2024
Alle activiteiten
KAdEStudio

Kom zelf experimenteren en maken in de KAdEStudio!

KAdEShop

Kunstboeken, magazines, ansichtkaarten, designartikelen, gadgets en sieraden.

Kadeshop
KAdECafé

Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart.

KadeCafe