Naar home

Wegens een interne renovatie is KAdE t/m 23 augustus gesloten. Wel kun je de nieuwe installatie van Hans Op de Beeck bezoeken In De Elleboog aan de Langegracht 36. Vanaf 24 augustus is de tentoonstelling Slaap! bij KAdE te zien.

nieuws kosmik 1
Vertical text

KOSMIK x Kunsthal KAdE

Het project VERDIEPING vond plaats op 12, 13 en 14 maart. Een jaar lang hebben zes talentvolle makers onder begeleiding van art director Bobby Littlejohn en Coen Witteveen (KOSMIK) hard gewerkt aan een eigen expositie. Kunsthal KAdE liet de makers op bijzondere wijze fotograferen, in een kunstwerk.

VERDIEPING was een groot succes! De online expositie en performance hebben ruim 1.300 mensen bereikt. Het talentontwikkelingstraject VERDIEPING is georganiseerd door KOSMIK, in samenwerking met Kunsthal KAdE. KOSMIK is een cultuurpodium en productiehuis, speciaal voor creatieve makers in Amersfoort.

Het resultaat van VERDIEPING vond plaats op 12, 13 en 14 maart. Een jaar lang hebben zes talentvolle makers onder bezielende begeleiding van art director Bobby Littlejohn en Coen Witteveen (KOSMIK) hard gewerkt aan het project VERDIEPING. De zes makers, rapper Monnik, producer Maxxlevel, rapper Ciske Latour (Formula C), producer Bosse Neijman en dansers Kevin en Andrew Charmes hebben een prachtige expositie en performance vormgegeven in de mooiste kerk van Amersfoort, de Elleboogkerk. De expositie ging over stilstand, reflectie en verdieping van hiphop artiesten. Amersfoort is namelijk een kraamkamer van Nederlandse hiphop. Sla alleen al eens het boek ‘flow van de  keistad’ open om te zien wat Amersfoort te bieden heeft. 

Kunsthal KAdE liet de urban makers in aanloop naar de online expositie portretteren in de mobile van spiegels van kunstenaar Jeppe Hein in de kunsthal in de tentoonstelling Mirror | Mirror door een veelbelovende fotograaf: Meike van der Weij: nieuws kosmik 2

Rapper Ciske Latour, Producer Bosse Neijman, Danser Andrew Charmes. Foto’s: Meike van der Weij in mobile van spiegels van kunstenaar Jeppe Hein

De duizelingwekkende online performance, waarin je ook veel spiegels tegenkomt, is (gratis) terug te zien via Youtube

Nu:The Silent Reflection

27.01.2024 — 28.07.2024
KAdEStudio

Kom zelf experimenteren en maken in de KAdEStudio!

KAdEShop

Kunstboeken, magazines, ansichtkaarten, designartikelen, gadgets en sieraden.

Kadeshop
KAdECafé

Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart.

KadeCafe