Naar home

Wegens een interne renovatie is KAdE t/m 23 augustus gesloten. Wel kun je de nieuwe installatie van Hans Op de Beeck bezoeken In De Elleboog aan de Langegracht 36. Vanaf 24 augustus is de tentoonstelling Slaap! bij KAdE te zien.

Vertical text

Rondleidingen

Ga mee met een instaprondleiding of boek een rondleiding bij de tentoonstelling.

Een bezoek aan Kunsthal KAdE is mogelijk onder begeleiding van onze ervaren rondleiders. Zij gidsen je met veel kennis en enthousiasme door de tentoonstelling. Je kunt op zondagen deelnemen aan de gratis instaprondleidingen, of een groepsrondleiding boeken op een zelfgekozen moment tegen betaling.

Instaprondleidingen

Bij elke tentoonstelling organiseren we op de zondagen ‘instaprondleidingen’. Deze rondleidingen zijn voor een breed publiek toegankelijk en gaan in op het verhaal achter de tentoonstelling, de thematiek en de kunstwerken van deelnemende kunstenaars. De rondleiding begint om 11.00 uur en duurt tot 12.00 uur. Deelname aan de instaprondleiding is gratis op vertoon van een geldig entreebewijs van Kunsthal KAdE. Van tevoren reserveren voor een instaprondleiding is niet mogelijk. Meld je op tijd bij de balie van Kunsthal KAdE, want er kunnen maximaal 15 personen per rondleiding mee.

Bezoek met groep

Wij bieden ook rondleidingen voor groepen op aanvraag. Een rondleiding kan tot uiterlijk een week van tevoren worden aangevraagd. We kunnen twee groepen van 15 personen gelijktijdig rondleiden. De duur van de rondleiding is 60 minuten.

Graag horen we bij de aanvraag:

  • de groepsgrootte
  • datum en tijd van de gewenste rondleiding(en)
  • een korte beschrijving van de samenstelling van de groep

Heb je specifieke wensen of vragen voor de rondleiding? Geef dit aan ons door, dan zorgen wij voor een rondleiding op maat. Wij verzorgen ook anderstalige rondleidingen in het Engels en Duits.

Bij vragen kun je contact opnemen met Dieuwertje Sjoerds via: boekingen@kunsthalkade.nl.

De kosten voor een rondleiding voor een groep van maximaal 15 personen bedragen € 85,- euro. Dit is exclusief entreekosten a € 15,- p.p (museumkaart gratis). Enthousiast geworden en wil je een rondleiding boeken? Dat kan ook via bovenstaand mailadres.

Onze voorwaarden:

  • Kosteloos annuleren kan door minimaal 3 werkdagen van tevoren te mailen naar boekingen@kunsthalkade.nl
  • In dringende gevallen: bel naar 033-2050700 om de mogelijkheden te bespreken.

Nu:The Silent Reflection

27.01.2024 — 28.07.2024
KAdEStudio

Kom zelf experimenteren en maken in de KAdEStudio!

KAdEShop

Kunstboeken, magazines, ansichtkaarten, designartikelen, gadgets en sieraden.

Kadeshop
KAdECafé

Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart.

KadeCafe