Naar home

Wegens een interne renovatie is KAdE t/m 23 augustus gesloten. Wel kun je de nieuwe installatie van Hans Op de Beeck bezoeken In De Elleboog aan de Langegracht 36. Vanaf 24 augustus is de tentoonstelling Slaap! bij KAdE te zien.

activiteiten dsc3463
Vertical text

Kunstenaarsworkshop AardKRIJTkunde

12.08.2018

Krijtrotsen, sporen en verstuivingen! Wat is er allemaal mogelijk met krijt? Leer het van kunstenaar Jitske Bakker.

Jitske Bakker is bekend vanwege haar fictieve, heuvelachtige landschappen die zij doorgaans met houtskool maakt. Voor de tentoonstelling in Kunsthal KAdE werkte zij met krijt en ontdekte zij de mogelijkheden van het materiaal. In deze workshop brengt de kunstenaar de middelen in kaart. Met de verschillende krijttechnieken helpt ze je bij het maken van een heus krijtlandschap. Die mag fictief zijn, maar kan ook verwijzen naar een onvergetelijke plek die je zag deze zomervakantie. Met rotsen, sporen en verstuivingen breng je jouw eigen landschap met krijt tot leven. 

De workshop is gratis voor bezoekers van Kunsthal KAdE en geschikt voor alle leeftijden. Meld je van te voren aan voor deze unieke kunstenaarsworkshop door te mailen naar boekingen@kunsthalkade.nl. Vol is vol! 

Nu:The Silent Reflection

27.01.2024 — 28.07.2024
KAdEStudio

Kom zelf experimenteren en maken in de KAdEStudio!

KAdEShop

Kunstboeken, magazines, ansichtkaarten, designartikelen, gadgets en sieraden.

Kadeshop
KAdECafé

Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart.

KadeCafe