Naar home

Wegens een interne renovatie is KAdE t/m 23 augustus gesloten. Wel kun je de nieuwe installatie van Hans Op de Beeck bezoeken In De Elleboog aan de Langegracht 36. Vanaf 24 augustus is de tentoonstelling Slaap! bij KAdE te zien.

activiteiten mirror mirror 17
Vertical text

Tegenlicht Meetup: ‘The Perfect Me’

25.08.2021

Aansluitend bij de tentoonstelling  Mirror I Mirror in Kunsthal KAdE  en de uitzending ‘Perfect Me’ van Tegenlicht, praten drie gasten over spiegels, zelfbeeld & identiteit.

Op woensdag 25 augustus is er weer een Tegenlicht Meet Up in het KAdECafé. Dit keer gaat het over het thema mooi zijn. Mooi zijn heeft veel voordelen: je doet het beter op de relatiemarkt, bij het vinden van een baan, een huis en een netwerk. Maar wie bepaalt wat mooi is? En hoe ga je de competitie aan met je geïdealiseerde, digitale, zelf?

Dit thema sluit aan bij de tentoonstelling Mirror I Mirror die nu te zien is in Kunsthal KAdE. Bij ‘Mirror | Mirror’ laat de bezoeker zich verwonderen over de veelzijdigheid van het fenomeen spiegeling. Met de spiegel worden we dagelijks geconfronteerd. Op sociale media spiegelen we voortdurend onze identiteit. De huidige tijd vraagt meer dan ooit om (zelf)reflectie.

Één van de sprekers deze avond is Carolien Arnold, onafhankelijk locatietheatermaker en artistiek leider van cultuurparticipatieprojecten. Daarnaast maakt zij vrij werk. Voor de tentoonstelling Mirror | Mirror ontwikkelde ze een serie experimenten waarin de bezoeker de confrontatie aangaat met het eigen spiegelbeeld, op zoek naar haar/zijn ware gezicht.

 Meedoen? Meld je hier aan!

Wanneer: woensdagavond 25 augustus
Tijd: 19.30 – 21.00 uur 
Locatie: KAdE Café
Kosten: gratis  

activiteiten mirror mirror 17

Nu:The Silent Reflection

27.01.2024 — 28.07.2024
KAdEStudio

Kom zelf experimenteren en maken in de KAdEStudio!

KAdEShop

Kunstboeken, magazines, ansichtkaarten, designartikelen, gadgets en sieraden.

Kadeshop
KAdECafé

Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart.

KadeCafe