Naar home

Wegens een interne renovatie is KAdE t/m 23 augustus gesloten. Wel kun je de nieuwe installatie van Hans Op de Beeck bezoeken In De Elleboog aan de Langegracht 36. Vanaf 24 augustus is de tentoonstelling Slaap! bij KAdE te zien.

Vertical text

Ben jij een MuseumKei?

Dan zijn we op zoek naar jou! Een echte MuseumKei die zich als vrijwilliger wil inzetten voor kunst en cultuur.

Heb je wel eens door een museum gelopen en gefantaseerd over hoe het is om te werken tussen de kunstwerken en historische objecten? Hou je ervan de handen uit de mouwen te steken of maak je mensen graag enthousiast over jouw favoriete museum?

Dan zijn we op zoek naar jou! Een echte MuseumKei die zich als vrijwilliger wil inzetten voor kunst en cultuur.

Want de Amersfoortse musea kunnen niet bestaan zonder vrijwilligers. Dankzij de inzet van onze MuseumKeien, worden bezoekers gastvrij ontvangen en genieten zij van kunst en erfgoed.  

We vroegen onze vrijwilligers waarom ze zo graag werken bij de musea in Amersfoort: voldoening, nieuwe vriendschappen, prettig tijdverdrijf, leerzaam, verbinding met anderen, iets doen voor de maatschappij en het inzetten van kennis en kunde. Het zijn maar een paar redenen waarom ze graag werken bij de musea in Amersfoort.  

Wil je bijdragen aan het doorgeven van onze cultuur en geschiedenis aan toekomstige generaties? Jouw bijdrage maakt het verschil! 

Er zijn verschillende functies beschikbaar.

Nu:The Silent Reflection

27.01.2024 — 28.07.2024
KAdEStudio

Kom zelf experimenteren en maken in de KAdEStudio!

KAdEShop

Kunstboeken, magazines, ansichtkaarten, designartikelen, gadgets en sieraden.

Kadeshop
KAdECafé

Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart.

KadeCafe