Naar home
Vertical text

Kerstvakantie in Kunsthal KAdE Amersfoort

Leuke activiteiten voor jong en oud in de periode van 21 december t/m 5 januari

Op zoek naar een avontuurlijk en cultureel uitje met vrienden of familie in de kerstvakantie? Bezoek de tentoonstelling One Way Ticket to Mars in Kunsthal KAdE in Amersfoort en reis voor het eerst af naar Mars. Laat je rondleiden, verwonder je en leer alles over de weerbarstige rode planeet. Ook buiten de tentoonstellingszalen gaan we de ruimte in met de voorstelling Ruimtevlucht van Holland Opera en de kinderkijkavond in museum en sterrenwacht Sonnenborgh.

Meld je aan voor een of meer van de onderstaande activiteiten via boekingen@kunsthalkade.nl

Ruimtedag: Holland Opera & KAdE 
Zondag 22 en vrijdag 27 december van 13:30 tot 16:15
Ga een dagje de ruimte in! In de muzikale theatervoorstelling Ruimtevlucht vertrek je met een ruimteschip naar de toekomst. Bij KAdE land je vervolgens op de planeet Mars voor een zelfstandig bezoek of in een kinderrondleiding die start om 15:15.

Kinderrondleiding
Zondag 22 december van 14:15 tot 15:15
Kinderen kunnen mee met een van de ‘verboden voor ouders’ rondleidingen, een interactieve, ontdekkende rondleiding voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 10 jaar.

Familierondleiding
Zondag 29 december van 13:00 tot 14:00
Tijdens One Way Ticket to Mars organiseert Kunsthal KAdE elke zondag een instaprondleiding. Dit keer een familierondleiding vanwege de kerstvakantie. De rondleiding is interactiever en geschikt voor jong en oud.

Kinderkijkavond sterrenwacht Sonnenborgh
Donderdag 2 januari, van 19:30 tot 21:00 
In het kader van de tentoonstelling One Way Ticket to Mars organiseert sterrenwacht Sonnenborgh speciaal voor bezoekers van Kunsthal KAdE één extra Sterrenkijkavond voor kinderen! Wie weet spot jij Mars op deze avond?!

Instaprondleiding
Zondag 5 januari van 13:00 tot 14:00
Tijdens One Way Ticket to Mars organiseert Kunsthal KAdE elke zondag een instaprondleiding. Ervaar hoe het zou zijn om te leven op Mars onder begeleiding van een ervaren rondleider.

Kinderrondleiding
Zondag 5 januari van 14:15 tot 15:15
Kinderen kunnen mee met een van de ‘verboden voor ouders’ rondleidingen, een interactieve, ontdekkende rondleiding voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 10 jaar.

Nu:4 Rijkscollecties & Hans Op de Beeck

27.01.2024 — 05.05.2024
21
Apr. 2024
Alle activiteiten
KAdEStudio

Kom zelf experimenteren en maken in de KAdEStudio!

KAdEShop

Kunstboeken, magazines, ansichtkaarten, designartikelen, gadgets en sieraden.

Kadeshop
KAdECafé

Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart.

KadeCafe