Naar home

Wegens een interne renovatie is KAdE t/m 23 augustus gesloten. Vanaf 24 augustus is de tentoonstelling Slaap! bij KAdE te zien.

nieuws  der goot object field detail 2018 courtesy kunstenaar foto mike bink 2
Vertical text

De Vensterbank van Lenneke van der Goot

Tot 30 september is in DE VENSTERBANK in Amersfoort het werk ''Object Space'' van Lenneke van der Goot te zien. Dit werk geldt als het zusje van haar werk in de tentoonstelling KRIJT in Kunsthal KAdE: ''Object Field''.

In Kunsthal KAdE in Amersfoort heeft Lenneke van der Goot haar eigen universum gebouwd op een groot vlak van stoeptegels, binnen de tentoonstelling KRIJT. Dit werk draagt de naam Object Field en is nog t/m 19 augustus 2018 te bewonderen in de kunsthal. In DE VENSTERBANK ziet u het zusje ervan, Object Space gedoopt. In deze installatie krijt en stapelt zij verder, met de zelfgemaakte brokken krijt, bordverf, tape, en trekt zij de meanderende lijnen door. Lijnen op de ramen, dwarse lijnen op papier, horizontaal en verticaal. 

DE VENSTERBANK is gevestigd aan Bergstraat 32 te Amersfoort. Pal aan de stoep met twee ramen en twee vensterbanken. Elke vier maanden toont een kunstenaar zijn/haar werk in de twee vensterbanken van 160 x 100 x 22 cm. ’Slow Art’ op de stoep in het voorbijgaan: kijken, ontdekken en ongeremd gluren.

Meer informatie: devensterbank.nl 

Verwacht:Slaap!

24.08.2024 — 05.01.2025
24
Aug. 2024
Alle activiteiten
KAdEStudio

Kom zelf experimenteren en maken in de KAdEStudio!

KAdEShop

Kunstboeken, magazines, ansichtkaarten, designartikelen, gadgets en sieraden.

Kadeshop
KAdECafé

Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart.

KadeCafe