Naar home
nieuws rodney kersten van rodney photography

Foto: Rodney Kersten van Rodney Photography

Vertical text

Kunstproject: ‘Signs’

Op uitnodiging van de Gemeente Amersfoort, Randenbroek en Schuilenburg voert kunstenaar Joanneke Meester het kunstproject 'Signs' uit. Te zien van 14 september t/m 14 december 2023 op verschillende locaties in Amersfoort.

‘Signs’ bestaat uit een serie gele verkeersborden waar Meester eigen teksten voor bedenk. Hiervoor laat zij zich inspireren door verschillende binnen en buiten locaties. Zij onderzoekt hoe en door wie een plek gebruikt wordt, wat er te beleven is, of juist niet. Doordat de teksten op de borden een relatie aangaan met de locatie krijgt ieder bord extra betekenis.

Er staan 14 tekstborden in de wijken Randenbroek en Schuilenburg verspreid. Aan de hand van een routekaart kun je samen of alleen op zoek naar de borden. Maar je kunt je natuurlijk ook spontaan laten verrassen! Op de routekaart, o.a. verkrijgbaar bij Kunsthal KAdE, vind je ook 14 lege gele vlakken. Hier kun je de tekst van het bord in schrijven bij het juiste nummer. 

Heb je de route gelopen? Stuur je leukste selfie met bord en reactie naar tijdvoor@amersfoort.nl en zie jezelf terug in de selfieverzameling.

Meer informatie over de kunstprojecten van Joanneke Meester is te zien op: www.joannekemeester.nl 

Nu:Africa Supernova

24.09.2023 — 07.01.2024
03
Dec. 2023
Alle activiteiten
KAdEStudio

Kom zelf experimenteren en maken in de KAdEStudio!

KAdEShop

Kunstboeken, magazines, ansichtkaarten, designartikelen, gadgets en sieraden.

Kadeshop
KAdECafé

Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart.

KadeCafe