Naar home

Wegens een interne renovatie is KAdE t/m 23 augustus gesloten. Wel kun je de nieuwe installatie van Hans Op de Beeck bezoeken In De Elleboog aan de Langegracht 36. Vanaf 24 augustus is de tentoonstelling Slaap! bij KAdE te zien.

Vertical text

Informatie voor docenten

Schrijf je in voor de docentenmailing of kom naar de docentenmiddag!

Algemene informatie voor jullie bezoek

Kom je dit schooljaar met je klas naar Kunsthal KAdE? Op maandagen is de kunsthal gesloten voor vrij publiek, maar speciaal geopend voor scholen. Op deze dag kunnen we meerdere groepen ontvangen. Het is ook mogelijk van dinsdag t/m vrijdag je bezoek in te plannen. Rondleidingen worden in de ochtend of einde middag ingepland en kunnen tot uiterlijk een week van tevoren worden aangevraagd.

Naast de op deze website genoemde manieren zijn er meer mogelijkheden voor educatieve projecten met Kunsthal KAdE. We horen graag op welke manier het tentoonstellingsprogramma van KAdE zou kunnen aansluiten bij de activiteiten op jouw school. We denken hierin graag mee. Voor vragen, suggesties en/of voorstellen, stuur een bericht naar Tess Bonouvrié via: educatie@kunsthalkade.nl of bel 033 4225035.

Nieuwsbrief en docentenmiddagen

Bij elke nieuwe tentoonstelling organiseren we een docentenmiddag. Hoor meer over speciaal aanbod bij de expositie, ga mee met een flitsrondleiding en ontmoet collega’s van andere scholen. Wil je op de hoogte blijven van het educatief programma van Kunsthal KAdE en uitnodigingen ontvangen voor de docentenmiddagen (drie keer per jaar)?

Nu:The Silent Reflection

27.01.2024 — 28.07.2024
KAdEStudio

Kom zelf experimenteren en maken in de KAdEStudio!

KAdEShop

Kunstboeken, magazines, ansichtkaarten, designartikelen, gadgets en sieraden.

Kadeshop
KAdECafé

Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart.

KadeCafe