Naar home

Wegens een interne renovatie is KAdE t/m 23 augustus gesloten. Wel kun je de nieuwe installatie van Hans Op de Beeck bezoeken In De Elleboog aan de Langegracht 36. Vanaf 24 augustus is de tentoonstelling Slaap! bij KAdE te zien.

bezoek met kinderen
Vertical text

Bezoek met kinderen

Families en kinderen zijn van harte welkom bij Kunsthal KAdE!

Leuk dat je Kunsthal KAdE komt bezoeken! Kinderen tot 18 jaar hebben gratis toegang tot de kunsthal. We hebben een uitgebreid aanbod voor kinderen, of je de tentoonstelling nu bezoekt met je ouders of onze rondleiders!

KAdEStudio

Bij iedere tentoonstelling kan jong en oud terecht in de KAdEStudio om zelf aan de slag te gaan met het thema van de tentoonstelling. Ervaar hoe het is om als kunstenaar te denken, experimenteren en maken! Bekijk hieronder wat er tijdens deze tentoonstelling in de KAdEStudio te doen is.

bezoek met kinderen kade studio

Kinder- en familie rondleidingen

Bij elke tentoonstelling kunnen kinderen in de leeftijd van 6 tot 10 jaar deelnemen aan de kinderrondleiding ‘verboden voor ouders’ of samen met hun familie mee met de familierondleiding.
Per tentoonstelling wordt er aan de hand van het thema een andere invulling gegeven aan de rondleiding, dus hou onze activiteiten in de gaten.

Kinderfeestje

Ben je bijna jarig? Kom bij Kunsthal KAdE je kinderfeestje vieren. Net als onze tentoonstellingen zijn ook onze kinderfeestjes elke keer weer anders. Aan de hand van jouw wensen en onze mogelijkheden maken we een kinderfeestje op maat. Er kunnen maximaal 10 kinderen mee met één museumdocent. Het kinderfeestje duurt ongeveer anderhalf uur en bestaat doorgaans uit een rondleiding, workshop en het doen van leuke opdrachten op zaal. Het is mogelijk om ook wat te drinken en eten in het KAdECafé. Kinderfeestjes bij Kunsthal KAdE zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6-10 jaar.

Voor meer informatie en het boeken van een kinderfeestje kun je mailen naar: boekingen@kunsthalkade.nl.

Nu:The Silent Reflection

27.01.2024 — 28.07.2024
KAdEStudio

Kom zelf experimenteren en maken in de KAdEStudio!

KAdEShop

Kunstboeken, magazines, ansichtkaarten, designartikelen, gadgets en sieraden.

Kadeshop
KAdECafé

Het KAdECafé is de plek op het Eemplein voor een goede cappuccino of kopje thee, met of zonder taart.

KadeCafe